2015 Three In One Concepts® A hála megélése – 30 év ünneplése

A Three In One Concepts Viselkedési barométere 30 évvel ezelőtt nyerte el végleges formáját. Míg a One Brain® módszer filozófiájának és vázának kfejlesztése eddigre már egy ideje folyamatban voltak, a Viselkedési Barométer – ami a Three In One Concepts’ munkájának gerince lett – 1985-ben lett bejegyezve.

Szeptember 4-én Budapesten találkozunk, hogy megünnepeljük ezt a 30 évet. És mivel a hála fogalma a Three In One Concepts és a One Brain® módszerének az alapja, ezt a napot a hála, a hála megélése köré építjük fel.

A hála, az odafigyeléssel és törődéssel élt élet főútvonala, szemléletünk megváltozásának katalizátora. A hála, mint kifelé mutatott viselkedés, aminek kiindulópontja az Elfogadástól a Választásig terjed, kifejeződhet egy szóban, egy érintésben, egy pillantásban. 

A Hála megélése című egynapos program során feltárjuk azt a helyzetet, amikor a “stresszhelyzetben való értelmezés miatt elvész a jelentés”. Miután mindannyian meghatározzuk azt a teret, amit a hála az életünkben betölt, közelebbről szemügyre vesszük, hogy a test, az elme és a szellem integrációja hogyan fejeződik ki számunkra, hiszen az élet minden egyes pillanata lehetőséget kínál a tudatosság kereséséhez és a részvét gyakorlásához.

A programot magyar, német, cseh és francia nyelvre fordítjuk.

Csak ehhez a programhoz, egy egyedülállóan különleges betáplálásban lesz részünk, hogy megünnepeljük életünk megújult ciklusának kezdetét. Ezért arra kérünk, hozz magaddal “művészkedéshez” használható ollót, ragasztót, magazinokat.

Program: 9:00 – 18:00
Vacsora: 19.00
Részvételi díj:    A program vacsorával: €89, vagy 28 000 HUF
Csak vacsora: 5 500 HUF
6 – 14 év közötti gyerekeknek csak vacsora 2 250 HUF
6 évesnél fiatalabb gyerekeknek csak vacsora ingyenes
Jelentkezési határidő:    2015 szeptember 1.
Jelentkezés: Polgár Krisztina kriszp@yahoo.com

A Hála megélése című programon való részvétel előfeltétele a Three In One Concepts’ 2. tanfolyamának, a One Brain® alapjai tanfolyamnak az elvégzése. Örömmel látjuk a résztvevők családtagjait és barátait az esti vacsorán és a táncos programon.

A vacsora után a Vadrózsák néptáncegyüttes előadásában gyönyörködhetünk. http://www.vadrozsate.hu/galéria/  Előadásuk után pedig megnyílik a parkett a mi számunkra is.
 

Időpont: 
2015. szeptember 04. - 9.00
Helyszín: 
Hotel Benczúr H- 1068 Budapest, Benczúr u. 35. Tel.: +36-1-479-5650 www.hotelbenczur.hu info@hotelbenczur.hu